Thursday, March 24, 2011

U are so Gorgeous

17MAC2011-saya bersiap memakai baju bertema hitam kelabu...melilit shawl yang baru dibeli tak sampai 24jam dengan penuh semangat hingga terasa nak tercekik leher...menempah mak andam bilik sebelah untuk kelihatan cantik(1st time makeup ooo hu5)..memakai kasut setinggi model(2inci je)-saja poyo2..dan tiba2
.
.
.
.
.
.

Tiba2 Bruno mars memanggil aku

Beautiful girls all over the world, I could be chasing
But my time would be wasted, they got nothing on you, baby
Nothing on you, baby
They might say hi, and I might say hey
But you shouldn't worry, about what they say
'Cause they got nothing on you, baby (Yeah) ..

masa tu saye melihat skrin handphone touchbutton saye..Si makcik zarah menelefon..saya pun angkat

Zarah:Salam,we makcik ko kt ne??

Ain:Wasalam...we sabar... jap we...aku x siap g..(sambel menyarung kasut dan diperhatikan oleh juru makeup n rumate saye)

Zarah:aku tunggu kat foyer we...cepat sikit hahaha kalo ko lambat bla..bla..bla...bla(makcik ni memang suka membebel aishhh ha5)

Ain:Okey2..aku da nk nek moto da ni..okeh bye(matikan phone sbb takmau dengar dia terus membebel,sambel berjalan keluar bilik n da sampai ke moto skuter yang amat aku sayangi)

Button stater motor ak tekan..vrooom(wahhh saye suka dengar suaranya)...Dengan expertnye saye menuju ke foyer untuk ambil si makcik zarah.


Jam kini menunjukkan pukul 8 malam..saye,zarah dan 3 orang senior menuju ke bangi golf resort. Sampai sahaja terus mendaftar...hu5 majlis mula2 biasa la ..boring sikit..mungkin tempat yang tak berapa sesuai dan bising menyebabkan kami ni langsung x mengendahkan sesiapa yang berucap dihadapan..hu5 maaf saye memang x dapat dengar dengan seronok hu5.


sampailah


1


saat 


yang


menggentingkan,


selepas 


perut 


di


beri 

ganjaran,

iaitu 

sesi 

makan 

memakan 

dan 

selepas 


kami


membuat 


persembahan.


Penyampaian Hadiah

Memang banyak BSMM KIY bolot hadiah ha5 sampai jelez kolej lain..antara hadiah yang kami bolot(Tamak sehhh)
1)Program menderma darah-504 pack darah
2)Sukarelawan harapan
3)Detachment terbaik(ini yang penting)
4)Ingat lagi x pasal PPC14??Kalo x xtau bole bace balik hu5 PPC1 N PPC2 ..Kami JOHAN KESELURUHAN

Malam tu memang kami PPC14 member menjerit jela..wahhh johannnnn..Alhamdulillah..GIRLZ POWER

Wahhh malam tu terasa yang BSMM detE seperti watak utama..mendapat perhatian ramai..bergambar sana sini hu5

Jom tengok gambar


Jom amek gambar banyak2 hu5
Sedang dan sesudah menjamu selera he5
Fuhhh best nek pentas amek hadiah he5
Okey 1,2,3 naikkan yeahhhh
Wahhh piala ni besar n tinggi huhhhh
Yeahhh junjung terus..jgan turunkan he5
Muka ni jela yang amek gambar..huhhhh sabar ehh sume
Jom amek gambar beramai2..kenangan2
Sampai kolej pon bergambar lagi he5
 
Ayya...sorang je lelaki ni...aishhh semoga junior sem depan ramai lelaki.perempuan lagi pon takpe HEBATTT

U are so gorgeous Piala2...tinggi dan berkilau hu5
 
Kami PPC14 YUHUUUU HAPPY2

 DISINI SAYA INGIN MENGUCAPKAN TERIMA KASIH KEPADA SUPER2 SENIOR DAN SENIOR YANG TERLIBAT MELATIH KAMI SEHINGGA KAMI BERJAYA SECARA LANGSUNG ATAUPUN TIDAK..TERIMA KASIH BANYAK2

Nak komen??silakan kawan he5


Tuesday, March 15, 2011

Saya Cofee Awak Creamer Cofeemate

Salam dan apa khabar kawan2..harap sihat selalu...insyaAllah...comel tak tajuk entry ni?? hi5 entry saya kali ni berkenaan dengan satu video yang telah saya download, kat fb o youtube saya tak ingat pulak(da lama)....suka sangat video ni...walaupun hanya dapat tengok 1 episod je(saya akan upload dlam n)...andai anda da tengok..layan jela ye...hu5 tajuknye pasal cofee n creamer cofee mate..

saya cofee..siapa creamer cofeemate saye???
saya rase korg pun perasan time dulu ada iklan psal ni kat tv....disebabkan saya minat cofee flavour..saya pun terminat la video ni..sebab ia juga berunsur cofee kih5...walaupun ia bukan mengeluarkan aroma yang diri saya suka...tapi disebaliknya ada aroma yang tersirat terselit dalam video ni.

 


pasangan ideal..cofee n creamer cofeemate

okeyla kalo camtu...saya uploadkan untuk anda hu5
saksikan (^^)


video


Cadangan:anda bole download untuk tontonan lebih baik (^^)

okeylah amacam??? romantik o sedey o boring??? maapla andai anda rase besa je hu5 tapi bermakna untuk saya he5 haaa andai anda ada cerita pasal teh n creamer cakap kat saya ye..saye nak xplore he5

TERIMA KASIH BACA BLOG SAYA YANG BIASA2 NI
SILAKAN KOMEN KAWAN

Dikesempatan ini juga saya nak ucapkan 
SELAMAT HARI LAHIR 
untuk  
 Nor syafiqah n La Donseja noreul

Monday, March 7, 2011

Bila hati terhiris

Assalamualaikum n salam satu malaysia...sedih...ni mood saya masa menulis entry kali ni..maaf da bersawang blog saya sebab jarang nak update...moga anda semua happy saya doakan...sebab apa??saya tak pernah rasa sedih macam ni...sedih saya kali ni memang pedih sangat...pedih...huhhhhh...saya tak mau kawan2 saya sedih macam saya..saya nak kawan2 saya gembira selalu..


saya tak kesah pun kawan2 saya nak cakap saya apa..sebab saya memang tak perfect..saya cuma nak jadi sederhana.

saya tak kesah pon kawan2 saya cakap saya tak cantik...biarla saya yang perasan cantik.

saya tak kesah kawan2 nak soh saya bayarkan makan..sebab saya rasa kasihan..mungkin kawan2 tak de dapat pinjaman duit untuk belajar macam saya..tapi nasib baik mak ayah saya bagi saya duet.
saya tak kesah pun kawan2 saya minta tolong saya ambik kat mana2 untuk balik kolej walaupun masa tu dah malam..sebab walaupun tengah makan saya sanggup berenti tak mau kawan2 jalan o dok tunggu saya sorang2 kat luar.

saya tak kesah pon bawak kawan2 pegi pasar malam..sebab saya takmau kawan2 mengidam nak pergi pasar malam..saya memang tak kesah pon walaupun kena selalu carik kan helmet untuk kawan2. 

saya tak kesah pon kawan2 saya tak beri saya note..sebab saya fikir mungkin dia sibuk..takpela biarla saya tergagap bila presentation dan kawan2 dapat yang markah yang tinggi2.

saya tak kesah pon kawan2 saya tak mau dengar o ubah keputusan saya...sebab pendapat saya tak sebaik kawan2.


saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah.....saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah.....saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah.....saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah.....saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah.....saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah.....saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah.....saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah.....saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah.....saya tak kesah...saya tak kesah...saya tak kesah.....saya tak kesah..
TAPI
tolong la respect...cakap biar gaya orang berilmu...arah biar dengan cara terpelajar..sebab saya tak suka orang yang melampau.